LÅN 5.000 KR - ANSØG ONLINE HER

Lån 5.000 kr: Står du og skal bruge et lån online? Sammenlign lige her og find det lån der passer bedst til dig.

 • Lån op til 75.000 kr
 • Få svar indenfor 30 sekunder
 • Få dit lån straksudbetalt

Ansøg

 • Lån op til 75.000 kr
 • Få svar indenfor 30 sekunder
 • Få dit lån straksudbetalt

Ansøg

 • Lån op til 20.000 kr
 • Få svar på få sekunder
 • Tilbagebetaling på op til 12 måneder

Ansøg

Du kan finde lån i stort set alle størrelsesordner på nettet. Derfor kan du også finde et lånebeløb, der passer til dit behov. Enkelte långivere tilbyder lånebeløb op til 500.000 kr., hvilket kan dække de flestes lånebehov. Hvis du blot er på udkig efter en udbyder, der kan yde et mindre lån, så er dine muligheder mange. De fleste långiver på nettet, har specialiseret sig i små lån. Hvis du gerne vil låne 5.000 kr., kan du derfor låne pengene hos rigtig mange udbydere. Derfor kan det være svært at udvælge det rette lån – specielt hvis man ikke ved, hvad man skal holde øje med. Heldigvis kan du få hjælp til dette her på siden.

Hvordan vurderer jeg om et lån er billigt?

Det kan være svært at vurdere, hvorvidt et lån er billigt. Er du førstegangslåner, er det ikke sikkert, du ved, hvad du skal holde øje med. Hvis du ønsker at tage et lån på 5.000 kr., men ikke ved, hvordan du skal gribe det an, for at garantere den bedst mulige løsning, så bør du læse med herunder.

En lav rente er ikke ensbetydende med en lav pris

Der er mange, der forbinder en lav rente med en lav pris. Det er helt naturligt at gøre dette, da renten er én af de mest afgørende aspekter af den samlede pris. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er den eneste omkostninger, der er forbundet med lånet. Derfor er det ikke nok, at du har fokus på dets rente.
Et lån med en lav rente kan sagtens være dyrt. Omvendt kan det dog også være billigt. Det afhænger af flere forskellige ting, herunder løbetid, etableringsomkostninger mv. Derfor er det vigtigt, at du ikke sammenligner dine lånemuligheder med udgangspunkt i renten. Det giver ikke et retvisende billede af den endelige pris.

Tag også højde for gebyrer og øvrige omkostninger

Som angivet herover, er der flere forskellige omkostninger og gebyrer forbundet med at tage et lån. Det er derfor, det ikke er nok, at du sammenligner renten på de forskellige lån. Det begynder dog at blive vanskeligt at holde styr på det hele, når man ser nærmere på de øvrige udgifter og gebyrer.
Der er flere problemer i denne sammenhæng. Én ting er, at der ofte er mange gebyrer at hold styr på. Noget helt andet er, at de også hedder noget forskelligt fra udbyder til udbyder. Derfor er det svært at vurdere, om de er billige. Heldigvis er der hjælp at hente, ved at kigge på lånets samlede ÅOP.

Brug ÅOP til at sammenligne lånetilbud

Hvis du skal vurdere, hvorvidt et lånetilbud er billigt, skal du tage udgangspunkt i ÅOP. Det er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, og er et tal, der samler alle omkostninger i ét. Det er regnet på årlig basis, og viser, hvor stor en procentdel af det samlede lån, der skal betales hvert år.
Derfor skal du ikke selv forsøge at sammenlægge de enkelte udgifter. I stedet skal du fokusere på ÅOP. Hvis du skal låne 5.000 kr., er det ofte med en relativt kort løbetid. Derfor bør du være opmærksom på, at det kan puste ÅOP’en kunstigt op. Det skyldes, at tallet beregnes på årlig basis, uanset den reelle løbetid.
Du skal derfor ikke lade dig skræmme af en høj ÅOP, men i stedet sammenligne de enkelte lånemuligheder med hinanden. I nogle tilfælde kan du finde rente- og gebyrfri lån hos enkelte långivere. Det forudsætter, at du ikke tidligere har været kunde, og at du kan indfri hele lånet inden for 30 dage.

Du kan låne 5.000 kr. til alle formål på nettet

5.000 kr. kan bruges på mange formål. Heldigvis kan du låne til ethvert af disse formål på nettet. Når du låner penge hos en online långiver, bliver der ikke stillet spørgsmål ved, hvad du skal bruge lånet til. De har ikke nogen interesse i at vide, hvad du skal bruge pengene til – kun at du kan betale de månedlige afdrag.
Det er én af de betydelige årsager til, at mange vælger at låne penge på nettet. Hvis de skal låne 5.000 kr. til at betale en uforudset regning, købe en ny PC eller lignende, er det ikke banken, de spørger. Det skyldes, at du sjældent kan få lov til at låne til sådanne formål i din bank. På nettet er det dog en helt anden sag.

Lån 5.000 kr. med udbetaling i dag

Der er mange, der vægter det højt, at de kan få deres lån udbetalt hurtigt. Det kan der være flere årsager til. For nogen er det blot utålmodighed, mens andre skal bruge pengene her og nu. Der er flere online långivere, der tilbyder udbetaling samme dag. Derfor kan du låne 5.000 kr., og få udbetalt senere i dag.
I mange tilfælde er pengene udbetalt inden for et par timer, såfremt du bliver godkendt til lånet. Hvis du skal låne penge i egen bank, er det en anden sag. Her kan en låneproces tage flere uger. Det kræver endda, at du er heldig, at de overhovedet ønsker at yde dig et lån på 5.000 kr. Det er sjældent, at bankerne vil det.
På nettet tager udbetalingen maksimalt 24 timer, såfremt det er et beskeden lånebeløb som 5.000 kr. Derfor er det også det rette valg, hvis det er en prioritet, at du får dit lån udbetalt hurtigt. Mange långivere arbejder desuden hårdt for at kunne garantere udbetaling på max. en time efter godkendt ansøgning.

Kan alle låne 5.000 kr. på nettet?

Det er de færreste, der ikke kan låne penge på nettet. Der stilles ikke synderligt høje krav til låntagerne. Det er derfor relativt nemt at komme gennem nåleøjet. Det er i særdeles noget, der er gældende, hvis det er et mindre lånebeløb.
Det betyder selvfølgelig ikke alle, at alle kan låne 5.000 kr. på nettet. Du skal blandt andet leve op til følgende, hvis du skal tage et lån:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal have dansk bopæl, dansk bankkonto og dansk CPR-nummer